Тема уроку 20: Порцеляновий і фаянсовий посуд, призначення, характеристика.
Дата: 26.11.2022 22:48
Кількість переглядів: 62
ЧЕТВЕР, 01.12.2022 р.
Тема уроку 20: Порцеляновий і фаянсовий посуд, призначення, характеристика.
Підручники: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства"
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)
Теоретичний матеріал: Види матеріалів з яких виготовляється столовий посуд.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com