A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 15 Санітарні вимоги до приготування кондитерських, кремових виробів

Дата: 08.02.2023 22:44
Кількість переглядів: 100

Санітарні вимоги до приготування кондитерських, кремових виробів - Опрацювати, записати в конспект основні санітарні вимоги, обробку устаткування інвентаря та терміни реалізації.

Після перегляду та опрацювання презентації пройдіть тестування:

https://vseosvita.ua/test/start/bbj667

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора