A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Гігієна та санітарія виробництва

Дата: від до Скинути

Урок № 9 Гігієнічні вимоги до обладнання.

Олійник-О.-М.-Основи-фізіологій-санітарії-та-гігієни-харчування - стор 92 - 93 Опрацювати теоретичний матеріал ( позначений блакитними дужками ), створити конспект.

13:50 17.12.2022

Урок № 7 Гігієнічні вимоги, санітарні вимоги до утримання підприємств ресторанного господарства.

Олійник-О.-М.-Основи-фізіологій-санітарії-та-гігієни-харчування - вивчити теоретичний матеріал, створити тезісний конспект стор 78 - 85; Дати відповіді на питання на стор 81, 85.

15:44 05.12.2022

Урок №5 Харчові отруєння та їх профілактика.

Підручник - Олійник-О.-М.-Основи-фізіологій-санітарії-та-гігієни-харчування - стор 63 – 70;Вивчити наданий теоретичний матеріал;Дати відповіді на питання на стор – 67, 69,70; Створити конспект.

13:04 22.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора