A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 71: Сировина і напівфабрикати для приготування соусів.

Дата: 26.11.2022 22:28
Кількість переглядів: 46

СЕРЕДА, 30.11.2022 р.

Тема уроку 71: Сировина і напівфабрикати для приготування соусів.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/172/mode/2up?view=theater   стор.173-175

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора