A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 67: Різновиди суп-пюре, технологія приготування, вимоги.

Дата: 26.11.2022 22:20
Кількість переглядів: 43

ПОНЕДІЛОК, 28.11.2022 р.

Тема уроку 67: Різновиди суп-пюре, технологія приготування, вимоги.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/166/mode/2up?view=theater   стор.167-168

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора