Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 19.09.2022 року по 23.09.2022 року
Дата: 12.09.2022 23:58
Кількість переглядів: 112
День тижня, Дата |
Номер уроку |
Розклад дзвінків |
Назва предмету П.І.Б. викладача |
Тема уроку |
Підручник |
Завдання для виконання |
ЧЕТВЕР 22.09.2022 р. |
4. |
11:15-12:00 |
ТПБКВ Литвиненко Т.Г. |
ЗПК 10. Тема 1 Оволодіння основами товарознавства та технології приготування борошняних кондитерських виробів. Урок 3: Інші речовини, ферменти. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. https://naurok.com.ua/uploads/files/475600/207812.pdf https://naurok.com.ua/plan---konspekt-uroku-fermenti-ta-inshi-rechovini-207812.html |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|