Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти з 12.09.2022 року по 16.09.2022 року
Дата: 12.09.2022 22:11
Кількість переглядів: 85
День тижня, Дата |
Номер уроку |
Розклад дзвінків |
Назва предмету П.І.Б. викладача |
Тема уроку |
Підручник |
Завдання для виконання |
ВІВТОРОК 13.09.2022 р. |
6. |
13:15-14:00 |
ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ Литвиненко Т.Г. |
Тема: Організація робочих місць з приготування напівфабрикатів і страв на підприємствах ресторанного господарства. Тема уроку 2: Організація робочих місць м'ясо-рибного цеху для приготування напівфабрикатів. Підбір інструментів, інвентарю, устаткування. |
Підручники: https://infotour.in.ua/radchenko.htm
|
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|