Тема уроку 91: Вироби з прісного здобного тіста: сочники, ватрушки.
ПЯТНИЦЯ, 24.02.2023 р.
Тема уроку 91: Вироби з прісного здобного тіста: сочники, ватрушки.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.
https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf стор. 184 - 185
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Контрольні питання:
Чим відрізняється прісне здобне тісто від пісочного?
Яке борошно найкраще використовувати для замішування прісного здобного тіста?
Які розпушувачі використовують під час приготування прісного здобного тіста і як їх додають у тісто?
Як приготувати прісне здобне тісто?
Який асортимент виробів готують з прісного здобного тіста?
Яка особливість приготування ватрушок?
Які можливі недоліки прісного здобного тіста і чи можна їх виправити?
Яка температура випікання допускається для виробів із прісного здобного тіста?
Які органолептичні показники прісного здобного тіста?