A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 91: Вироби з прісного здобного тіста: сочники, ватрушки.

Дата: 17.02.2023 21:38
Кількість переглядів: 96

ПЯТНИЦЯ, 24.02.2023 р.

Тема уроку 91: Вироби з прісного здобного тіста: сочники, ватрушки.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf  стор. 184 - 185

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Контрольні питання:

Чим відрізняється прісне здобне тісто від пісочного?

Яке борошно найкраще використовувати для замішування прісного здобного тіста?

Які розпушувачі використовують під час приготування прісного здобного тіста і як їх додають у тісто?

Як приготувати прісне здобне тісто?

Який асортимент виробів готують з прісного здобного тіста?

Яка особливість приготування ватрушок?

Які можливі недоліки прісного здобного тіста і чи можна їх виправити?

Яка температура випікання допускається для виробів із прісного здобного тіста?

Які органолептичні показники прісного здобного тіста?

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора