A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 89: Приготування прісного солодкого тіста.

Дата: 17.02.2023 21:35
Кількість переглядів: 189

СЕРЕДА, 22.02.2023 р.

Тема 16: Приготування прісного здобного тіста та виробів з нього (5 годин).

Тема уроку 89: Приготування прісного солодкого тіста.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf  стор. 182 - 184

Відповісти на тести за посиланням-https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=8019771

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на тестові питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Тести

Виберіть правильний варіант відповіді:

1) У якому випадку в прісно здобне тісто вводять харчову кислоту?

А) Якщо в тісто входять молочнокислі продукти.

Б) Якщо в тісто не входять молочнокислі продукти.

2) Якої форми повинні бути сочники?

А) Овальної.

Б) На півмісяця і видно сирну начинку.

В) Кругла і посередині сирна начинка.

3) Коли випікають сформовані вироби з прісного здобного тіста?

А) Після вистоювання.

Б) Одразу.

4) Яка повинна бути температура в приміщенні при замішування тіста?

А) (20°-22°С)

Б) (7°-9°С)

В) (17°-18°С)

5) Що сприяє утворенню клейковини у прісно здобному тісті ?

А) Розпушувач тіста.

Б) Рідина.

В)Борошно.

Г) Жир.

6) Які використовують розпушувачі для прісного здобного тіста?

А) Дріжджі.

Б) Амоній.

В) Амоніак.

Г) Сода.

Д) Яйця.

7) До якого тіста за технологією приготування подібне прісне здобне тісто?

А) Бісквітного.

Б) Дріжджового.

В) Вафельного.

Г) Пряничного.

Д) Пісочного.

8) Яку сировину використовують за температурою?

А) Охолоджену.

Б) Підігріту до 35-40 С.

9) Що зробити, щоб зменшити процес газоутворення і зробити розпушуючу властивість соди?

А) У тісто додати харчової кислоти.

Б) Соду перемішати з борошном і додати у тісто наприкінці

замішування.

В) Додати жир у тісто.

10) При приготуванні прісного здобного тіста, у якому стані використовують жир (маргарин, масло)?

А) Охолоджений.

Б) Розм’якшений.

В) Розпушений.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора