Тема уроку 29: Розбирання і обвалювання свинячої передньої частини туші.
Дата: 28.10.2022 21:24
Кількість переглядів: 34
П’ЯТНИЦЯ, 04.11.2022 р.
5. 12:20-13:05 год.
Тема уроку 29: Розбирання і обвалювання свинячої передньої частини туші.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Теоретичний матеріал Розбирання і обвалювання свинячої передньої частини туші