A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 28: Сортування і кулінарне використання частин м’яса.

Дата: 28.10.2022 21:15
Кількість переглядів: 44

П’ЯТНИЦЯ, 04.11.2022 р.

4. 11:15-12:00 год.

Тема уроку 28: Сортування і кулінарне використання частин м’яса.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Теоретичний матеріал Сортування і кулінарне використання частин м’яса.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора