Тема уроку 27: Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші.
Дата: 28.10.2022 21:05
Кількість переглядів: 35
ЧЕТВЕР, 03.11.2022 р.
7. 14:10-14:55 год.
Тема 4: Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса, птиці, субпродуктів (15 годин).
Тема уроку 27: Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Теоретичний матеріал Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші.