A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 111: Вимоги до якості тістечок.

Дата: 18.03.2023 21:03
Кількість переглядів: 45

ПЯТНИЦЯ, 24.03.2023 р.

Тема уроку 111: Вимоги до якості тістечок.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf   стор.270-271

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора