A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти 20.10.2022 року, 21.10.2022 року року

Дата: 19.10.2022 20:46
Кількість переглядів: 35

 

День тижня,

Дата

Номер уроку

Розклад дзвінків

Назва предмету

П.І.Б. викладача

Тема уроку

Підручник

Завдання для виконання

ЧЕТВЕР

20.10.2022 р.

5.

12:20-13:05

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема: Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).

Тема уроку 1: Складні форми нарізання овочів.

https://vynogradova92.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

Зробити фігурну нарізку з 5-ти одиниць овочів чи фруктів. Скласти композицію та надіслати фото процесу та кінцевого результату на Viber за тел. +38 050 043 12 50.

ЧЕТВЕР

20.10.2022 р.

6.

13:15-14:00

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема: Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).

Тема уроку 2: Смажені овочеві страви.

http://ni.biz.ua/4/4_14/4_146198_blyuda-i-garniri-iz-zharenih-ovoshchey.html

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

ЧЕТВЕР

20.10.2022 р.

7.

14:10-14:55

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема: Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).

Тема уроку 3: Страви з тушкованих овочів і грибів.

http://um.co.ua/2/2-13/2-132482.html

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

П’ЯТНИЦЯ

21.10.2022 р.

4.

11:15-12:00

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема: Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).

Тема уроку 4: Запечені страви з овочів і грибів.

https://smazatdat.biz.ua/ovochi-z-gribami-v-duhovci-lesnik/

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

П’ЯТНИЦЯ

21.10.2022 р.

5.

12:20-13:05

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

Литвиненко Т.Г.

Тема: Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).

Тема уроку 5: Лабораторно-практична робота № 1 Складні форми нарізання овочів.

https://www.youtube.com/watch?v=meXSIJc69m0

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

Надіслати фото процесу та кінцевого результату на Viber за тел. +38 050 043 12 50.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора