Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти 20.10.2022 року, 21.10.2022 року року
День тижня, Дата |
Номер уроку |
Розклад дзвінків |
Назва предмету П.І.Б. викладача |
Тема уроку |
Підручник |
Завдання для виконання |
ЧЕТВЕР 20.10.2022 р. |
5. |
12:20-13:05 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема: Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин). Тема уроку 1: Складні форми нарізання овочів. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. Зробити фігурну нарізку з 5-ти одиниць овочів чи фруктів. Скласти композицію та надіслати фото процесу та кінцевого результату на Viber за тел. +38 050 043 12 50. |
|
ЧЕТВЕР 20.10.2022 р. |
6. |
13:15-14:00 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема: Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин). Тема уроку 2: Смажені овочеві страви. |
http://ni.biz.ua/4/4_14/4_146198_blyuda-i-garniri-iz-zharenih-ovoshchey.html |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
ЧЕТВЕР 20.10.2022 р. |
7. |
14:10-14:55 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема: Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин). Тема уроку 3: Страви з тушкованих овочів і грибів. |
http://um.co.ua/2/2-13/2-132482.html
|
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
П’ЯТНИЦЯ 21.10.2022 р. |
4. |
11:15-12:00 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема: Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин). Тема уроку 4: Запечені страви з овочів і грибів. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. |
|
П’ЯТНИЦЯ 21.10.2022 р. |
5. |
12:20-13:05 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Литвиненко Т.Г. |
Тема: Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин). Тема уроку 5: Лабораторно-практична робота № 1 Складні форми нарізання овочів. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. Надіслати фото процесу та кінцевого результату на Viber за тел. +38 050 043 12 50. |