Тема уроку 25: Технологія приготування страв з продуктів моря.
Дата: 28.10.2022 20:39
Кількість переглядів: 76
ЧЕТВЕР, 03.11.2022 р.
5. 12:20-13:05 год.
Тема уроку 25: Технологія приготування страв з продуктів моря.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Теоретичний матеріал:
https://pidruchniki.com/84308/tovaroznavstvo/stravi_rakopodibnihh
https://pidruchniki.com/84309/tovaroznavstvo/stravi_molyuskiv
https://pidruchniki.com/84310/tovaroznavstvo/stravi_golkoshkirihh
https://pidruchniki.com/84311/tovaroznavstvo/stravi_morskoyi_kapust