A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 25: Технологія приготування страв з продуктів моря.

Дата: 28.10.2022 20:39
Кількість переглядів: 76

ЧЕТВЕР, 03.11.2022 р.

5. 12:20-13:05 год.

Тема уроку 25: Технологія приготування страв з продуктів моря.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Теоретичний матеріал:

https://pidruchniki.com/84308/tovaroznavstvo/stravi_rakopodibnih

https://pidruchniki.com/84309/tovaroznavstvo/stravi_molyuskiv

https://pidruchniki.com/84310/tovaroznavstvo/stravi_golkoshkirih

https://pidruchniki.com/84311/tovaroznavstvo/stravi_morskoyi_kapust


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора