A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 24: Технологія приготування страв з рибної котлетної маси.

Дата: 28.10.2022 20:32
Кількість переглядів: 53

СЕРЕДА, 02.11.2022 р.

2. 9:25-10:10 год.

Тема уроку 24: Технологія приготування страв з рибної котлетної маси.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Теоретичний матеріал Технологія приготування страв з рибної котлетної маси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора