Тема 12: Умови та терміни зберігання харчових продуктів.
Дата: 27.04.2023 20:31
Кількість переглядів: 57
П’ЯТНИЦЯ, ___.04.2023 р.
Тема 12: Умови та терміни зберігання харчових продуктів.
Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”. Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Матеріал: Правила зберігання продуктів харчування у громадському харчуванні: терміни зберігання та товарне сусідство.