A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема 12: Умови та терміни зберігання харчових продуктів.

Дата: 27.04.2023 20:31
Кількість переглядів: 57

П’ЯТНИЦЯ, ___.04.2023 р.

Тема 12: Умови та терміни зберігання харчових продуктів.

Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”. Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання. 

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Матеріал: Правила зберігання продуктів харчування у громадському харчуванні: терміни зберігання та товарне сусідство.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора