A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Практична робота 8. Розрахунок сировини: корзинки пісочні з фруктами.

Дата: 18.06.2022 20:28
Кількість переглядів: 93

П’ЯТНИЦЯ, 24.06.2022 р.

 

ЗПК 8: Господарський облік, нормативні документи.

Практична робота 8. Розрахунок сировини: корзинки пісочні з фруктами.

 

Підручник: «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.

https://kondidoc.com/recipes/1792/implementation?locale=uk  

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Розрахувати сировину на 10 тістечок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора