Практична робота 3. Розрахунок сировини: булочка домашня, ватрушка.
П’ЯТНИЦЯ, 20.05.2022 р.12:38 15.05.2022
Практична робота 3. Розрахунок сировини: булочка домашня, ватрушка.
П’ЯТНИЦЯ, 20.05.2022 р.12:38 15.05.2022
Практична робота 2. Розрахунок сировини на необхідну кількість виробів.
П’ЯТНИЦЯ, 13.05.2022 р.15:45 08.05.2022
Практична робота 1. Ознайомлення із змістом збірника рецептур.
П’ЯТНИЦЯ, 06.05.2022 р.19:01 30.04.2022
Урок 8: Збірник рецептур борошняних кондитерських і булочних виробів: зміст, порядок, використання.
П’ЯТНИЦЯ, 29.04.2022 р.19:00 10.04.2022
Урок 6: Нормативні документи: види, призначення, використання.
П’ЯТНИЦЯ, 22.04.2022 р.18:58 10.04.2022
Урок 5: Порядок визначення процентних величин.
П’ЯТНИЦЯ, 15.04.2022 р.12:56 27.03.2022
Урок 4: Поняття про процентні величини.
П’ЯТНИЦЯ, 08.04.2022 р.12:54 27.03.2022
Урок 2: Вимоги до господарського обліку.
ПЯТНИЦЯ, 01.04.2022 р.10:30 17.03.2022
Урок 1: Загальні відомості про господарський облік.
П’ЯТНИЦЯ, 25.03.2022 р.10:27 17.03.2022