A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 23: Технологія приготування страв січеної натуральної маси.

Дата: 28.10.2022 20:24
Кількість переглядів: 36

СЕРЕДА, 02.11.2022 р.

1. 8:30-9:15 год.

Тема уроку 23: Технологія приготування страв січеної натуральної маси.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Теоретичний матеріал Технологія приготування страв січеної натуральної маси.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора