A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 7: Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів, ковбас та ковбасних виробів.

Дата: 17.02.2023 20:24
Кількість переглядів: 88

П’ЯТНИЦЯ, 24.02.2023 р.

Тема 2: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів (7 годин).

Тема уроку 7: Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів, ковбас та ковбасних виробів.

Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”. Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.

 

Навчальний матеріал: http://nkkep.com/wp-content/uploads/2022/03/GRS-21-Gigiyena-i-sanitariya-Slipko-V.O.-16.03.22.pdf

 

Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів, ковбас та ковбасних виробів.

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. 

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора