Тема уроку 7: Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів, ковбас та ковбасних виробів.
Дата: 17.02.2023 20:24
Кількість переглядів: 88
П’ЯТНИЦЯ, 24.02.2023 р.
Тема 2: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів (7 годин).
Тема уроку 7: Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів, ковбас та ковбасних виробів.
Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”. Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.
Навчальний матеріал: http://nkkep.com/wp-content/uploads/2022/03/GRS-21-Gigiyena-i-sanitariya-Slipko-V.O.-16.03.22.pdf
Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів, ковбас та ковбасних виробів.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com