Тема уроку 5: Загальна характеристика типів підприємств.
Дата: 11.11.2022 20:14
Кількість переглядів: 93
ЧЕТВЕР, 17.11.2022 р.
Тема 2: Типи закладів ресторанного господарства (4 години).
Тема уроку 5: Загальна характеристика типів підприємств.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства" Стор. 13 – 29.
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)