A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Практична робота 7. Розрахунок сировини: рулет бісквітний з масляним кремом.

Дата: 11.06.2022 20:13
Кількість переглядів: 151

П’ЯТНИЦЯ, 17.06.2022 р.

ЗПК 8: Господарський облік, нормативні документи.

Практична робота 7. Розрахунок сировини: рулет бісквітний з масляним кремом.

Підручник: «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.

https://mintus1.blogspot.com/2019/12/5-67-1415-1157-801-641-486.html

https://www.youtube.com/watch?v=lqvuwseVrW8

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Розрахувати сировину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора