Практична робота 7. Розрахунок сировини: рулет бісквітний з масляним кремом.
Дата: 11.06.2022 20:13
Кількість переглядів: 151
П’ЯТНИЦЯ, 17.06.2022 р.
ЗПК 8: Господарський облік, нормативні документи.
Практична робота 7. Розрахунок сировини: рулет бісквітний з масляним кремом.
Підручник: «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.
https://mintus1.blogspot.com/2019/12/5-67-1415-1157-801-641-486.html
https://www.youtube.com/watch?v=lqvuwseVrW8
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Розрахувати сировину.