A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 112: Термін і умови зберігання готових виробів.

Дата: 23.03.2023 20:12
Кількість переглядів: 77

ПЯТНИЦЯ, 24.03.2023 р.

Тема уроку 112: Термін і умови зберігання готових виробів: простих нарізних і поштучних тістечок з різних видів тіста.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf  стор. 270 - 285.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора