Тема уроку 18: Матеріальна відповідальність на підприємствах харчування, її види.
П’ЯТНИЦЯ, 25.11.2022 р.
Тема 3: Посуд, столові прибори та столова білизна для закладів ресторанного господарства (7 годин).
Тема уроку 18: Матеріальна відповідальність на підприємствах харчування, її види.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства"
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)
Теоретичний матеріал: https://rada.info/upload/users_files/05536359/8ac4460949ed0d3b8008fd0b1ecc5486.pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com