Тема уроку 17: Практична робота 1 «Складання меню для різних закладів ресторанного господарства».
Дата: 19.11.2022 19:54
Кількість переглядів: 131
ЧЕТВЕР, 24.11.2022 р.
Тема уроку 17: Практична робота 1 «Складання меню для різних закладів ресторанного господарства».
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства" Стор. 132 – 136.
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com