Тема уроку 29: Приготування глазурі серцевої для приготування глазурування поверхні виробів.
Дата: 11.11.2022 19:54
Кількість переглядів: 130
ВІВТОРОК, 15.11.2022 р.
Тема 6: Приготування глазурі (4 години).
Тема уроку 29: Приготування глазурі серцевої для приготування глазурування поверхні виробів.
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf стор. 240 - 241.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com