A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 29: Приготування глазурі серцевої для приготування глазурування поверхні виробів.

Дата: 11.11.2022 19:54
Кількість переглядів: 130

ВІВТОРОК, 15.11.2022 р.

Тема 6: Приготування глазурі (4 години).

Тема уроку 29: Приготування глазурі серцевої для приготування глазурування поверхні виробів.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf    стор. 240 - 241. 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора