Урок 24. Гігієнічні вимоги до теплової обробки продуктів та процесу приготування страв і виробів, які швидко псуються.
Дата: 25.02.2022 19:48
Кількість переглядів: 120
Тема 9. Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів.
Урок 24. Гігієнічні вимоги до теплової обробки продуктів та процесу приготування страв і виробів, які швидко псуються.
Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 262).
Перехід на ZOOM: Індифікатор 6937542864, Код 01011990
Домашнє завдання: Переглянути навчальний матеріал. Опрацювати інформацію. Законспектувати основні поняття.
http://medbib.in.ua/sanitarnyie-trebovaniya-teplovoy-obrabotke.html