A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 63: Технологія приготування Розсольників.

Дата: 19.11.2022 19:39
Кількість переглядів: 74

ЧЕТВЕР, 24.11.2022 р.

Тема уроку 63: Технологія приготування Розсольників.

Підручник:Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/162/mode/2up?view=theater стор. 164 - 165

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора