Урок № 22. Гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування харчових продуктів.
Дата: 03.02.2022 19:38
Кількість переглядів: 102
ЧЕТВЕРГ, 10.02.2022 року.
Тема 8. Гігієнічні вимоги до транспортування, прийому та зберігання харчових продуктів.
Урок № 22. Гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування харчових продуктів.
Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.
Вивчити навчальний матеріал http://repository.ldufk.edu.ua/bitstream/34606048/25863/1/%D0%9B%D0%B5%D0%BA_7_%D0%A8%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D1%8C.pdf (стор. 2 - 7).
Опрацювати інформацію. Законспектувати основні поняття.
Відповісти на тестові питання до 09.02.2022 року 23:00 год.
Код доступу 2117186
Посилання join.naurok.ua або https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=2117186