Урок № 21. Тема Вимоги до транспорту для перевезення харчових продуктів. Вимоги до складських приміщень.
Дата: 02.02.2022 19:32
Кількість переглядів: 170
ПЯТНИЦЯ, 04.02.2022 року,1 урок. |
Тема 8. Гігієнічні вимоги до транспортування, прийому та зберігання харчових продуктів. Урок 21. Вимоги до транспорту для перевезення харчових продуктів. Вимоги до складських приміщень. |
«Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 265-269) |
Переглянути навчальний матеріал:
http://infotour.in.ua/radchenko3-5.htm
Опрацювати інформацію. Законспектувати основні поняття. |