A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 5: Умови та терміни зберігання та реалізації готової продукції.

Дата: 05.02.2023 19:24
Кількість переглядів: 84

П’ЯТНИЦЯ, 10.02.2023 р.

Тема 1: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції (5 годин).

Тема уроку 5: Умови та терміни зберігання та реалізації готової продукції.

Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”. Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.

Навчальний матеріал:

https://vpl.org.ua/news/20-31-48-17-03-2020/#:~:text=Зберігання%20готової%20їжі%20понад%20встановлені,і%20не%20більше%2012%20год

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на тести, контрольні питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора