Тема уроку 5: Умови та терміни зберігання та реалізації готової продукції.
Дата: 05.02.2023 19:24
Кількість переглядів: 84
П’ЯТНИЦЯ, 10.02.2023 р.
Тема 1: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції (5 годин).
Тема уроку 5: Умови та терміни зберігання та реалізації готової продукції.
Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”. Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.
Навчальний матеріал:
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на тести, контрольні питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com.