Тема уроку 15: Характеристика устаткування, інвентарю, посуду, інструменту у виділенні для виготовлення помадок, сиропів.
Дата: 05.02.2023 19:21
Кількість переглядів: 72
ПЯТНИЦЯ, 10.02.2023 р.
Тема уроку 15: Характеристика устаткування, інвентарю, посуду, інструменту у виділенні для виготовлення помадок, сиропів.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
Інформаційний матеріал:
https://pidru4niki.com/1494051143450/turizm/organizatsiya_roboti_konditerskogo_tsehu
https://rada.info/upload/users_files/05536359/46722e1ed7beeb17f60096ed2ddcacaa.pdf
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com