A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 83: Технологія приготування заварного тіста.

Дата: 05.02.2023 19:19
Кількість переглядів: 75

П'ЯТНИЦЯ, 10.02.2023 р.

Тема уроку 83: Технологія приготування заварного тіста.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

стор. 211 - 214

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на тести. 

Код доступу 3547645, використати цей код, відкривши посилання join.naurok.ua або

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=3547645

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора