Уроки № 15, 16.
Дата: 01.02.2022 19:18
Кількість переглядів: 115
Урок № 15. ЗПК 12.7. Тема: Санітарні вимоги до приготування кондитерських, кремових виробів.
Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 185).
Завдання: Опрацювати матеріал і законспектувати головні терміни. Відповісти на контрольні питання (стор. 228).
Урок № 16. ЗПК 12.7. Тема: Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.
Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 225).
Тема: “Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників”.
Завдання: Опрацювати матеріал і законспектувати головні терміни. Відповісти на контрольні питання (стор. 228).