A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Гігієна та санітарія виробництва

Дата: від до Скинути

Уроки № 15, 16.

Урок № 15. ЗПК 12.7.  Тема: Санітарні вимоги до приготування кондитерських, кремових виробів.

19:18 01.02.2022

Код навчального модуля: ЗПК 12. Основи мікробіології. Харчові захворювання. Урок № 6 Тема урока:Глистяні захворювання та їх профілактика.

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ, 2014 р. (стор. 98-99).

14:42 28.11.2021

Код навчального модуля: ЗПК 12. Основи мікробіології. Харчові захворювання. Урок № 4 Тема урока: ЗПК 12.4. Харчові інфекції та їх профілактика.

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ, 2014 р. (стор. 96-98).

15:32 14.11.2021

Код навчального модуля: ЗПК 12. Основи мікробіології. Харчові захворювання. Урок № 3 Тема урока: ЗПК 12.3. Загальні характеристики мікроорганізмів.

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ, 2014 р. (стор. 91-93).

18:34 06.11.2021

Код навчального модуля: ЗПК 12. Основи мікробіології. Харчові захворювання. Урок № 1 Тема урока: ЗПК 12.1. Основи гігієни та санітарії на виробництві

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 32).

20:22 22.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора