A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 56: Технологія приготування бульйонів: м’ясокістковий, м’ясний.

Дата: 19.11.2022 19:17
Кількість переглядів: 61

ВІВТОРОК, 22.11.2022 р.

Тема 6: Технологія приготування супів (14 годин).

Тема уроку 56: Технологія приготування бульйонів: мясокістковий, мясний.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/232/mode/2up?view=theater  стор. 94.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/158/mode/2up?view=theater  стор. 158 – 159.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора