Тема уроку 56: Технологія приготування бульйонів: м’ясокістковий, м’ясний.
Дата: 19.11.2022 19:17
Кількість переглядів: 61
ВІВТОРОК, 22.11.2022 р.
Тема 6: Технологія приготування супів (14 годин).
Тема уроку 56: Технологія приготування бульйонів: м’ясокістковий, м’ясний.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/232/mode/2up?view=theater стор. 94.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/158/mode/2up?view=theater стор. 158 – 159.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com