Урок 17. Тема: Гігієнічна вимоги до реалізації готової продукції, умови та терміни ії зберігання.
Дата: 03.02.2022 19:16
Кількість переглядів: 83
ЗПК 12.10. Тема: Гігієнічна вимоги до реалізації готової продукції, умови та терміни ії зберігання.
Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.
Переглянути навчальний матеріал: https://vpl.org.ua/news/20-31-48-17-03-2020/
Опрацювати інформацію. Законспектувати основні поняття.
Відповісти на тестові питання до 09.02.2022 року 23:00 год.
Код доступу 2117186
Посилання join.naurok.ua або https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=2117186