A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 55: Лабораторно-практична робота 6 «Приготування м’ясних страв».

Дата: 19.11.2022 19:14
Кількість переглядів: 29

ПОНЕДІЛОК, 21.11.2022 р.

Тема уроку 55: Лабораторно-практична робота 6 «Приготування м’ясних страв».

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

https://archive.org/details/dotsiak2014/page/232/mode/2up?view=theater

http://gurman.co.ua/miasni-stravi-28-smachnih-receptiv-prigotyvannia/

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора