Тема уроку 55: Лабораторно-практична робота 6 «Приготування м’ясних страв».
Дата: 19.11.2022 19:14
Кількість переглядів: 29
ПОНЕДІЛОК, 21.11.2022 р.
Тема уроку 55: Лабораторно-практична робота 6 «Приготування м’ясних страв».
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/232/mode/2up?view=theater
http://gurman.co.ua/miasni-stravi-28-smachnih-receptiv-prigotyvannia/
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com