Тема уроку 54: Технологія приготування та відпуск страв з тушкованої птиці. Птиця тушкована в соусі.
Дата: 19.11.2022 19:12
Кількість переглядів: 39
ПОНЕДІЛОК, 21.11.2022 р.
Тема уроку 54: Технологія приготування та відпуск страв з тушкованої птиці. Птиця тушкована в соусі.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
https://archive.org/details/dotsiak2014/page/232/mode/2up?view=theater стор. 232 - 233
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Відповісти на контрольні питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com