Урок № 37 Санітарні гігієнічні вимого до механічної обробки харчових продуктів, м’яса, м’ясних продуктів, птиці, молока, яєць.
Дата: 10.04.2022 18:56
Кількість переглядів: 170
СЕРЕДА, 27.04.2022 р.
Тема 10: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів.
Урок № 37 Санітарні гігієнічні вимого до механічної обробки харчових продуктів, м’яса, м’ясних продуктів, птиці, молока, яєць.
Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.
http://medbib.in.ua/sanitarnyie-trebovaniya-mehanicheskoy.html
Завдання для виконання:
Опрацювати навчальний матеріал.
Законспектувати основні поняття.