A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 36 Гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування гігієнічних продуктів.

Дата: 10.04.2022 18:54
Кількість переглядів: 82

СЕРЕДА, 20.04.2022 р.

Тема 9: Гігієнічні вимоги до транспортування, прийому та зберігання харчових продуктів.

Урок № 36 Гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування гігієнічних продуктів.

Підручник: «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р.

https://studfile.net/preview/2425993/page:17/

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

Відповісти на питання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора