A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти 21.10.2022 року.

Дата: 16.10.2022 18:53
Кількість переглядів: 79

 

День тижня,

Дата

Номер уроку

Розклад дзвінків

Назва предмету

П.І.Б. викладача

Тема уроку

Підручник

Завдання для виконання

П’ЯТНИЦЯ

21.10.2022 р.

2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.

9:25-10:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10:20-11:05

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

ЗПК 10.

Тема 1 Оволодіння основами товарознавства та технології приготування борошняних кондитерських виробів.

Тема уроку 9: Вимоги до якості сировини і умови зберігання.

 

 

Тема уроку 10: Правила та порядок складання готової продукції.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://studfile.net/preview/10023124/

 

 

 

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://vpl.org.ua/news/20-31-48-17-03-2020/

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал. 

Відповісти на питання.

Законспектувати основні поняття.

 

 

 

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора