Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти 21.10.2022 року.
День тижня, Дата |
Номер уроку |
Розклад дзвінків |
Назва предмету П.І.Б. викладача |
Тема уроку |
Підручник |
Завдання для виконання |
П’ЯТНИЦЯ 21.10.2022 р. |
2.
3. |
9:25-10:10
10:20-11:05 |
ТПБКВ Литвиненко Т.Г. |
ЗПК 10. Тема 1 Оволодіння основами товарознавства та технології приготування борошняних кондитерських виробів. Тема уроку 9: Вимоги до якості сировини і умови зберігання.
Тема уроку 10: Правила та порядок складання готової продукції. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. https://studfile.net/preview/10023124/
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Відповісти на питання. Законспектувати основні поняття.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
|