Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти 20.10.2022 року.
День тижня, Дата |
Номер уроку |
Розклад дзвінків |
Назва предмету П.І.Б. викладача |
Тема уроку |
Підручник |
Завдання для виконання |
ЧЕТВЕР 20.10.2022 р. |
1.
2. |
8:30-9:15
9:25-10:10 |
ТПБКВ Литвиненко Т.Г. |
ЗПК 10. Тема 1 Оволодіння основами товарознавства та технології приготування борошняних кондитерських виробів. Урок 7: Підготовка сировини до виробництва.
Тема уроку 8: Види сировини. |
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. https://studopedia.com.ua/1_339013_pIdgotovka-sirovini-do-virobnitstva.html https://naurok.com.ua/prezentaciya-pidgotovka-sirovini-do-virobnictva-96753.html
Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М. |
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Відповісти на питання. Законспектувати основні поняття.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. |