A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Опрацювання навчального матеріалу здобувачами освіти 20.10.2022 року.

Дата: 16.10.2022 18:47
Кількість переглядів: 53

 

День тижня,

Дата

Номер уроку

Розклад дзвінків

Назва предмету

П.І.Б. викладача

Тема уроку

Підручник

Завдання для виконання

ЧЕТВЕР

20.10.2022 р.

1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.

8:30-9:15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9:25-10:10

ТПБКВ

Литвиненко Т.Г.

ЗПК 10.

Тема 1 Оволодіння основами товарознавства та технології приготування борошняних кондитерських виробів.

Урок 7: Підготовка сировини до виробництва.

 

 

 

Тема уроку 8: Види сировини.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://studopedia.com.ua/1_339013_pIdgotovka-sirovini-do-virobnitstva.html

https://naurok.com.ua/prezentaciya-pidgotovka-sirovini-do-virobnictva-96753.html

 

 

 

 

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ:

Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://tourism-book.com/pbooks/book-83/ua/chapter-3309/

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал. 

Відповісти на питання.

Законспектувати основні поняття.

 

 

 

 

 

Завдання для виконання:

Опрацювати навчальний матеріал.

Законспектувати основні поняття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора