A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 4: Класифікація закладів ресторанного господарства за різними ознаками.

Дата: 05.11.2022 18:36
Кількість переглядів: 110

 ЧЕТВЕР, 10.11.2022 р.

Тема 2: Типи закладів ресторанного господарства (4 години).

Тема уроку 4: Класифікація закладів ресторанного господарства за різними ознаками.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства"

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)

Теоретичний матеріал:

https://pidru4niki.com/10561127/turizm/klasifikatsiya_zakladiv_restorannogo_gospodarstva#:~:text=Заклади%20ресторанного%20господарства%20класифікуються%20за,%2C%20використовуваними%20методами%20обслуговування*4.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора