Тема уроку 4: Класифікація закладів ресторанного господарства за різними ознаками.
Дата: 05.11.2022 18:36
Кількість переглядів: 110
ЧЕТВЕР, 10.11.2022 р.
Тема 2: Типи закладів ресторанного господарства (4 години).
Тема уроку 4: Класифікація закладів ресторанного господарства за різними ознаками.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства"
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)
Теоретичний матеріал:
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com