A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 27: Технологія приготування основної помади.

Дата: 05.11.2022 18:34
Кількість переглядів: 143

П’ЯТНИЦЯ, 11.11.2022 р.

Тема уроку 27: Технологія приготування основної помади.

 

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://vseosvita.ua/library/prigotuvanna-riznih-vidiv-pomad-osnovnoi-molocnoi-sokoladnoi-405780.html

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора