A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема 4: Глистяні захворювання та їх профілактика. Урок № 11 Тема урока: Поняття про гельмінти та гельмінтози, та їх профілактика.

Дата: 06.11.2021 18:19
Кількість переглядів: 93

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ 2014 р. (стор. 98,99).

 

Переглянути навчальне відео:

https://naurok.com.ua/urok-prezentaciya-video-parazitichni-chervi-57554.html

Переглянути матеріал та законспектувати головні терміни.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора