Тема уроку 19: Організація постачання підприємств ресторанного господарства.
Дата: 05.03.2023 18:18
Кількість переглядів: 88
ПЯТНИЦЯ, 10.03.2023 р.
Тема 5: Організація постачання підприємств (5 годин).
Тема уроку 19: Організація постачання підприємств ресторанного господарства.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
Інформаційний матеріал:
https://tourlib.net/books_ukr/arhipov3.htm
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com