A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 25: Приготування сиропів для глазурування і інвертний сироп, використання.

Дата: 05.11.2022 18:17
Кількість переглядів: 61

ЧЕТВЕР, 10.11.2022 р.

Тема уроку 25: Приготування сиропів для глазурування і інвертний сироп, використання.

 

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

https://studfile.net/preview/7872578/page:71/

http://radka.in.ua/kulinariya/invertnii-sirop-iak-vikoristovyvati.html

 

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора