A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 98: Приготування коврижок. Тема уроку 99: Приготування виробів з пряничного тіста.

Дата: 05.03.2023 18:15
Кількість переглядів: 58

ЧЕТВЕР, 09.03.2023 р.

Тема уроку 98: Приготування коврижок.

Тема уроку 99: Приготування виробів з пряничного тіста.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf

стор. 186 - 194.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора